Let´s DanceVÄLKOMMEN TILL LET'S DANCE DAGBOK 2007!!

Ett stort tack till arrangörer och publik för det gångna året!

Senast uppdaterad 10:e Januari -08Let's Dance bokningar 2008:
OBS!
Let´s Dance får en hel del mail om erbjudanden att spela in låtar. Vi är jättetacksamma över det och tittar seriöst på alla erbjudanden och förslag som kommer till oss. Tycker vi att låtarna är bra tar vi upp dom på våran reportoar och en och annan spelar vi också in. Det bästa är naturligtvis om någon låt är helt nyskriven. Så skicka mer!
18/12 Öjagården
Tack för denna inbjudan och det blev första gången som vi "körde" engelska låtar på ett servicehus. Elvis och Bill Haley blandat med farfyllda svenska låtar och julsånger. Omdömet om Let's Dance blev att vi var den bästa grupp som varit där någonsin! ja man tackar och naturligtvis kommer vi tillbaka i juni någon gång, som ni önskar.
8/12 ABF Luleå Kronan
Let's DAnce Barn och Familje underhållning på kronan i Luleå och cirka 70 st barn och föräldrar trotsade det dåliga vädret. Let's Dance tog hjälp av Tomten som satt på en stol på scen och sjöng med. Som vanligt mycket fartfyllt och ett jädrans go. Avslutningslåten "Tomten från Måttsund" fick en pojke att fundera om han inte kom från Nordpolen?14/11 ABF's Kulturcafé
Minikören fick äran att besöka ABF's Kulturcafé och succén var ett faktum. Fart och fläkt och mycket glädje präglade tillställningen och att det sedan blev lite spontan dans gjorde bara saken bättre. Minikören överraskade så mycket så att dom blev inbjudna till nya jobb, bland annat i Kalix. Kanon!10/11 Motionsdans PRO Älvsbyn
Motionsdans PRO Älvsbyn och vädret var uruselt så en del stannade tyvärr hemma av förståeliga själ. Let's Dance öste på som vanligt och dom som kom trivdes och hoppades på bättre väder den 19/1 för musiken var bra! Vi Håller tummarna!
Kameran fungerade dåligt så på måndagen efteråt inhandlades en ny kamera.
19/9 PRO Rosvik
Let´s Dance fick göra en blixtutryckning till PRO:s möte och fest i Rosvik. Cirka 80 personer mötte upp i anrika Royal och fick möta Let´s Dance med fart och fläkt som vanligt. Mycket humor och skämt och så allsång förstås. Roligt att ni gillade oss och vi kommer gärna tillbaka.1/9 Jubileumsfest Laponia
ABF Arvidsjaur hade en helkväll på Laponia för allmänheten med teater av kojfolket, middag med underhållning och show och dans till Karl-Erik. Let´s Dance stod för show och vilken show sen! den innehöll allt, fart och fläkt, dans på bordet, allsång och spex. Ja det var ett jädrans go helt enkelt, så vi fick köra 2 gånger under kvällen.

29/8 PRO Svensbyn Fagervik
PRO Svensbyn blev en helt ny bekantskap. Vi hade aldrig träffats och vårat uppträdande uppskattades väldigt mycket. Spex, sång och fartiga låtar gick hem. En artikel i PT med bild blev det också, hoppas vi ses igen.10-11/8 Smedjebacken
Smedjebacken och Let´s Dance verkar vara ett bra koncept. Pamela och André hade gjort ett kanonjobb inför våran ankomst. Annons i Radiorix och mobil scen med ett dansgolv framför. Tyvärr så var vädrets makter inte på humör under fredagen, men André och pojkarna hade gjort tak över alltihop så dom cirka 70-80 som kom blev inte blöta. På lördagen var det strålande sol och cirka 300 gäster. Att spela här är något speciellt när båtarna kommer och lägger till vid kaj, alldeles där vi spelar. Vi stortrivs i Smedjebacken helt enkelt och vi kan bara tacka för att vi fick komma tillbaka. Prat om nästa sommar har vi redan igång!


"Tyvärr gick kameran sönder så bilderna blev få och suddiga"


7/8 Berggårdens Sommarcafé

Till tt börja med så vill vi ge en stor eloge till dom ungdomar som kom på och höll i idén med ett sommarcafé på Berggården och vi fick den stora äran att avsluta det hela för sommaren. En kanondag på alla sätt och vis med sol, väldigt mycket folk och toppenstämning. Elvy bjöd upp en äldre man till dans och han slängde rullatorn och tog ett stadigt grepp om hennes bakdel och släppte henne inte förrän låten var klar, jodå, Let´s Dance sätter fart på hormonenra!
21/7 Höladurock i Haparanda

Ja, så var det då repris på höladurock och Johan hade gjort väldigt fint inne i lagårn, med ett bla nytt dansgolv och scen. Vädret var betydligt bättre och Let´s Dance var kanontända. Något mindre folk, men stämningen var densamma. Det liknade mer en rockkonsär än pub/dans det är helt klart att en idé är tänd, nu är det bara att bygga vidare på detta Johan och det vore väl roligt om det blev något återkommande varje sommar, förutsättningarna finns och för oss som spelade var det här enormt roligt!
7/7 Höladurock i Haparanda!

Det var ingen glad Johan (arrangör) som gick omkring i regnet och undrade hur kvällen skulle bli?
Men han hade en reservplan och det var att vi skulle spela på gaveln i lagårn?!
Höet det var urlastat och några rislampor i taket förhöjde stämningen. Golvet ja det lutade åt alla håll och kanter och utanför var det en presenning till tak och en del bord och stolar.
Vid niotiden började det droppa in folk och det kom mer och mer och kvällen blev en jättesuccé!
Man dansade så hela lagårn gungade och man njöt i den provisoriska logdansen och inte minst till Let´s Dance, det blev väl ett 10-tal extranummer innan det tog slut.
Vem kunde tro detta när kvällen började och Johan han sken nu som en sol på den mörka himlen!
3/7 Roknäsgården
Tack för inbjudan och ett bra bemötande från personalen. Vi tycker ändå att det är bra om man är med om själva underhållningen för det kan bli mycket tårar trots vårat glädjefyllda program. Det ökar också stämningen. De boende uppskattade vårat program och det är ju det bästa för oss och då kan vi fara hem nöjda och belåtna.17/6 Bernt Kurkkio Årets Oriflameman

Oriflameträff i Hortlax hemma hos Martina med representater från hela Norrbotten. Hemlig gäst stod det i inbjudan och det var Let´s Dance från Piteå.
Lena från Piteå blev glad, men förstod inte hur hon hade undgått att få rätt på att Let´s Dance stod för underhållningen?!
En liten tipsrunda för gubbarna i Oriflamekunskap för att kora årets Oriflameman.
Vem som vann?
Bernt Kurkkio förstås, på sin fina berättelse hur man stöttar sin sambo/fru på bästa sätt i hennes arbete med Oriflame.
Kepp on Rockin tjejer, ni är mycket goda representanter för Oriflame, det säger jag, årets Oriflameman som numera luktar väldigt gott och manligt tack vare Oriflame-Elvy!
16/6 Brännland Hemvändardag
Brännland hemvändardag och Let´s Dance börjar nästan känna sig som husband. En del nya låtar hade vi med oss, men man gillar oss oavsett gamla eller nya låtar, sa man! Ja hur som helst så började vi med allsång efter avslutade tävlingar och det var rena Skansenstämningen!
Höjdpunkten blev när våran arrangör sjöng Caddillac i Svenne Hedlundperuk och sedan snabbt bort med bord och stolar och sedan blev det dans i den folkspäckade bygdegården!
Mycket roligt för oss att en del nya som inte hört Let´s Dance var där och en del bla kom just för våran skull. Tack fantastiska Brännland och så ses vi nästa år igen!


17/5 Jazzomat
Att få spela på Stationshust i Luleå i den mysiga restaurangen Jazzomat och dessutom på Norges Nationaldag, det är bara att tacka och ta emot ett sådant erbjudande. Att vi fick jobbet på rekommendation kändes ju också väldigt bra. Vi öste på av det bästa vi har inför den norska publiken och en och annan svensk. Man dansade och man sjöng och även det trevliga värdparet svängde runt bakom disken. Ett litet gott råd till alla, besök gärna Jazzomat i stationshuset i Luleå.5/5 Länkarnas Rikskongress (Stockholm)
Länkarnas rikskongress och samtidigt firades 50-års jubilem för Solna Sällskapet Länkarna.
Om vi inte missminner oss så var det ca 130 personer til middag med dans och ett avbrott för gratulationer till Solna-länkarnas 50-årsdag.
Kvällen blev fantastiskt lyckad och alla var mycket nöjda med Let´s Dance fartfyllda musik och våran spontanitet och glädje smittade av sig så extranumren blev många. Ett stort TACK och ett stort GRATTIS till Solna-Sällskapet!28/4 - 30/4 Kronogård
Kronogåd och tre pubkvällar hade knappast gått om inte vi fått bärhjälp av Leif, den fantastiske arrangören. Han t.o.m. lyfte upp högtalarna på statitv och allt. Söndag gick mer i lugnets tecken. Lördag liknade mest folkstorm, ja i antalet människor vill säga och Valborgs var inte långt efter.
Vilken stämning! Vilken glädje!
Hoppas vi ses igen snart och det gör ingenting att hoppa över en kväll. För orkens skull!
25/4 Norrgården
Vårfest på Norrgården och en liten pubafton med vin och cider. Absolut fullsatt och kanonstämning! Det blev sång och dans och man klappade i takt så det stod härliga till, när sedan Svenne Hedlund kom, ja då var lyckan total! Väldigt roligt att personalen var med och var väldigt engagerad!
31/3 Motionsdans Forum Älvsbyn
Ja så har då Let´s Dance börjat med motionsdans och det här var våran 3:e i ordningen. Vi är väldigt glada över att Pro Älvsbyn hade modet att ge oss chansen för det är inte lätt att få dessa jobb! Av vad vi hört i efterhand så blev vi en positiv överraskning, har träffat folk i både Piteå och Älvsbyn som kommit fram och tackat oss och sånt värmer ju! Vi trivs i alla fall jättebra med dom här spelningarna och vi får hoppas att vi kommer in ordentligt på den här marknaden, för vårat fartfyllda 50-60-70-talssound verkar passa bra och så fick sig Elvy en dans i vanlig ordning!!!
28/3 Arvidsjaur
ABF Arvidsjaur ringde och frågade om vi kunde komma och spela på RSMH Arvidsjaurs första årsmöte. Föreningen var nybildad så det var nya styrelsen och ytterligare några personer närvarande. Let´s Dance körde igång före mötet och höll inte igen på något sätt! Stämningen blev överväldigande och förtjusningen från åhörarna var påtaglig. Vi blev direkt bokade på deras fest framåt november/december någon gång.
Lycka till med föreningen säger vi och så ses vi snart igen!
10/2 Boliden Motorsällskap
Bolidens motorklubb och fest, det borde bli mycket rock´n roll och det blev det. Vi körde på allt det vi orkade och ni var inte sena att haka på. "Ismaskinen", ja vi kallar honom så, mannen som jobbar i ishallen han fick sin twist och flickorna intog scenen och körde ett antal låtar, grabbarna höll takten och äntrade scenen något senare.
Ja hela kvällen kändes som en riktig Burnout och vi får tacka för att Let´s Dance fick sitta vid ratten!


5/1 Vitå Bollklubb
Trettondagsafton och hemvändardag i Vitå! Efter en spelning i Vitå i nov.-06 så fick vi inbjudan till detta jobb och vi är mycket glada för det! 130 personer mötte upp, "gamla" som unga och Let´s Dance körde sitt pubstuk och det verkade passa alla som handsken! Efter pausen höjde vi tempot så varken vi eller publik fick hämta andan, detta passade den yngre generationen mycket bra och därmed fick alla sitt denna kväll, vilket är viktigt! Som vanligt fick vi en del gästspel denna kväll till bla Margareta och Sånt är livet, kul, kul och ni gjorde det jättebra!! Ett skärskilt tack till dom unga killarna som höll i gång framför scenen, härligt "gubbar"!!!!!!!
Ja när det hela var klart, inkl. extranummer och allt, då var det bara bära ut Bernt, han var helt slut gubben!!!! Tack för ett kanonmottagande av arrangör och tack all publik för eran glädje och engagemang!!! Jodå, vi kommer gärna tillbaka och tack för alla mail!!!!