Let´s Dance


VÄLKOMMEN TILL LET'S DANCE DAGBOK 2016!!


Spelschema finns på Facebook!
Let´s Dance på Turné
ABF i norr har gått ut med erbjudande till alla sina medlemmar i norrbotten. Välkomna att boka. Prisuppgifter och information, se inbjudan. För mer info kontakta Bernt Kurkkio, Let´s Dance. 070 6616286. Boka gärna i tid om ni vill ha ett speciellt datum.


Let´s Dance På Youtube
Let´s Dance har flera låtar från liveframträdanden på Youtube under namnet LetsDancePitea.
Regniga Sommaren 2015
Sommaren 2015 gick till historien som mycket blöt och eftersom vi gör många av spelningarna utomhus på sommaren så var vi oroliga mer än en gång! Men ingen spelning ställdes in, ibland fick vi flytta inomhus och nån gång under parasoll. Ja, det var ju också bra väder förstås!


Sommarbilder
Bilder från olika byadagar/hemvändardagar och andra evenemang

Motionsdans/Pubafton för äldre
Fartfyllda kvällar med Let´s Dance!


ABF Turné
Trevligt, stämningsfullt och glatt att spela på servicehus och för äldre.


9 Augusti Pite Moppers

19 Juli Mörödagen


17 Juli Norgedag i Boden


16-17-18-19 Juni Miniturné14 Juni Brännland Hemvändardag

På väg till brännland10 Juni Sommarfest Alvik


5 Maj Hortlaxgården
Bättre speltid i Hortlax med eftermiddagsspelning. Arkivbild.
29 April Munkberga
Pubafton på Munkberga, vilket hålligång.
15 April Norrgården
Härlig vårfest med dans på Norrgården.
5 April Odd Fellow
Finska festligheter med dans på Odd Fellow huset i Boden.
4 April Alvik
Hemtjänsten i Nederluleå bjöd sina vårdtagare på fest.

3 April Fyren
Fart och fläkt med dans på Fyren.
14 Mars Glimten
2-års jubileum på Glimten. 30 minuters spelning blev till 50 minuter med alla extranummer. Succé kort och gott.
7 Mars Råneå
Premiären för Let's Dance i Råneå blev succé. Fullsatt till bristningsgränsen ledde till massor av dans och allsång. Helt suveränt!
4-5 Mars Berggårdens dag
Berggårdens dag med vacker dukning som hade kandelabrar och fantastikt god mat. Vin till maten och likör till kaffet kryddas med underhållning av Let's Dance.
24 Februari Öjagården
Sista spelningen på Öjagården innan ombyggnation och man slår då ihop med Samvaron vilket kan bli väldigt lyckat! Let´s Dance blev inbjudna till invigningen och vi kommer gärna om vi kan!
10 Februari Gammelstad
Vilken härlig danskväll i Gammelstad.

21 Januari Samvaron Öjebyn
Let´s Dance sista spelning på Samvaron som nu flyttar till nya lokaler och får jättestort! Mycket bra tyckler vi, för nu ryms alla! Ibland har det varit för mycket publik på liten yta! Vi ses ev. på invigningen!
12 December RSMH Julfest
Vilket jobb personalen gjort. Medlemmar hjälpte också till men den dansande Tomten till "Keep on Knocking" var kvällens höjdare.
8 December SKPF Julfest Boden
93 personer kom i 20-gradig kyla till julfesten. Om Let´s Dance gjorde succé? Ja, efter 6 extranummer sa vi: Nu måste vi nog sluta! Kolla in! Elvy vann på lotteri.

7 December PRO Vitå 60 år
PRO Vitå fyllde 60 år och Let´s Dance fick äran att vara med och fira jubileumet. Ett stort julbord var dukat och flera hyllningstal hölls. Let´s Dance höll fartfylld show mellan talen. Grattis Vitå och lycka till i fortsättningen!
29 November Hjärt och lung Julfest
Närmare 150 personer fantastisk mat (2kök) och dansa det ville man. Först en kortare underhållning med allsång och sedan full fart så svetten lackade. Vårt nya PA lät suveränt.
19/21/30 November Samvaron Norrgården/Roknäs/Piteå
Sprängfylld samlingssal på Norrgården och precis när vi skulle börja gick Elvys käke ur led. Vad göra? Jo, vi körde igång och det gick bra. Elvy la på lite charm och jag tog lite mer sång. Efter bara nån låt blev det dans. I Roknäs var det också fullt fast i en mindre lokal. Det var inget hinder och det blev dans här också. 3:e Samvaron spelningen på kort tid och om ni tror att dansen uteblev så har ni fel. Bilder från Pitesamvaron.
14 November Pubkväll Munkberga
Vi säger bara WOW! Vilken kväll! Ingen återhållsamhet här. Personalen gjorde ett jättejobb.
7 November Storstigen Luleå
Första gången för Let´s Dance på Storstigen. En härlig bekantskap och roligt att få träffa Heidi som är en eldsjäl på Storstigen.
4 November Motionsdans Gammelstad
En lyckad motionsdans för oss med mycket folk och kanonstämning. Roligt att Ragge var där och prata med oss. Han trivdes och vi fårväl se om det get någon bokning.
26 Oktober Boliden
130 personer kom till älgfest i Boliden Folketshus. Let´s Dance höll show och bjöd sedan upp till dans. Vi fick testa vårt nya PA och det håller för större salar och publik. Elvy vann på lotteriet och arrangören var nöjd med oss.
18 Oktober PRO Nederluleå
PRO Nederluleå flyttade pubafton en vecka framåt på grund av klandskamp VM-kval och fick samma antal gäster som året innan då vi också spelade. En mycket glad publik som gillar vår musik,
7 Oktober Öjagården
Första giget med nya PA:t och det var mycket inspirerande. Hur det gick? Ja, en ur publiken höll tal och sa: Det här är det absolut bästa som varit här, ni måste komma tillbaka....snart! Klart vi gör!
3 Oktober Fyren, Luleå
Favorit i repris var annonseringen när vi kom till Fyren för att spela upp till Dans. Våra nya högtalare hade inte kommit så vi spelade på lånade grejor. Absolut fullt hus och 2 timmars dans blev det utan uppehåll. Succé igen.
17 September Antnäs
Det dukades upp till surströmmingsfest i Antnäs på Servicehuset för anhöriga, personal och boende. Let's Dance var där för första gången och blev mycket populära. Vi blev direkt inbjudna till ny fest. Elvy avslutade kvällen med en klämma.y
6 September Voullerim
Mitt under älgjakten och VM-kval i fotboll så kom man på att ha motionsdans på Folkan i Voullerim. Kvällen gick ihop och var mycket trevlig men en annan kväll hade nog varit bättre ur publiksynpunkt.
10 Augusti
Pite Moppers ställer ut sina moppar vid den här tidpunkten varje år. Rådhustorget var sk ådeplatsen för detta evenemang som pågick i 4 timmar. Let´s Dance fick stå för musiken och det var helt enkelt förbaskat roligt. Mycket stor publik och moppar överallt.

3 Augusti Bröllop
Att spela på ett bröllop är alltid speciellt. Här var det bruden som gillade att dansa och ville därför ha Let´s Dance. Kvällen blev mycket minnesvärd för brudparet och vi bidrog till det vilket vi är mycket glada för.

3 Augusti Rosviksdagen
Kul att vi fick spela på Rosviksdagen. Mycket vackert väder och så att stå i en mysig paviljong och ha alla människor framför sig, sittande, gående och ala utställare. Säkert över 500 personer! Årets Rosvikare fick sin utmärkelse och sen körde vi igång.
27 Juli Renön
Fest ute på Renön med en blomstrande scen och havet som utsikt. Dansgolvet låg intill poolen, men ingen trillade i. Gästerna fick vara med om en Let´s Dance tävling med värdparet som domare. Mycket roligt och mycket uppskattat inslag i en fantastisk kväll intill havsbadet.

20 Juli Mörödagen
Vet inte vilken sommar i ordningen som vi spelar på Mörödagen. Det är en fröjd att spela med en Cadillac, Thunderbird, Mustang eller Audi uppradad framför sig. Hundratals besökare och så solen och det blå havet. Man blir spelsugen! Bilderna säger väl allt om den otroligt mysiga och trevliga dag Mörödagen är.


16 Juli Hortlaxgården
Sommarcafé på Hortlaxgården. En av dom få spelningar som fick flyttas inomhus på grund av vädret. Men, men ungdomarna hade bakat fika och publiken kom ändå. 1 timmes underhållning, kaffe och gott fika gjorde stämningen mycket god.
Lomtjärnsparken Älvsbyn
Äntligen fick vi komma tillÄlvsbyn och spela. Solen sken och folk kom från alla håll och kanter. Vårt främmande från Göteborg satt längst fram och njöt. Det blev till och med dans i parken den här kvällen. Vi är unbjudna till nästa år igen.

2 Juli Källbo Sommarcafé
Absolut fullsatt och fantastisk stämning. Gjorde ingenting att vi fick vara inomhus, det blev bara gemytligt. Efter en dryg timma och några extranummer var succén ett faktum.
17,19,20 Juni Öjagården, Badhusparken, Alvik
Några intensiva dagar med tre jobb på fyra dagar. Började med fullsatt på Öjagården som sedan följdes upp med samvarodagen i Badhusparken i Piteå (där bilderna är ifrån) och av bara farten blev det midsommarfest i Alvik på äldreboendet. Alla helt olika och roliga jobb. Mycket uppskattat av publiken.

15 Juni Brännland
Hemvändardag och jubileum i Brännland. Gästartister, Åsa Persson och Let´s Dance. Åsa höll stor show på ett lastbilsflak i regnet och Let´s Dance spelade upp till dans 21.00. Väldigt mycket folk med husvagnar som kommit och man deltog i olika aktiviteter. För vår del var dansen en fullträff, mycket folk och hög stämning enda till slutet!
14 Maj Pubafton Munksund
Efter Vinterns succé med pubafton så gjorde man en uppföljare. Något mindre publik eftersom dagpatienterna inte var med den här gången. Stämningen var det inte fel på, det blev ganska fort dans och ingen av oss märkte att åskan gick utanför. Lyckat trots vädret!
8 Maj Royal Rosvik
PRO hade träff i Rosvik och Let's Dance hade en bejublad underhållning på 1 timme. Publik på 80-90 personer som efter oss njöt av fantastiskt lassagne. Man pratade direkt om en uppföljning. Ett gott betyg för oss!
5 Maj Folkets hus Piteå
Nonstop motionsdans med Let´s Dance och två band till. Rätt bra med publik och vi hade gjort en särskild repertoar som gav oss bra med applåder. Vi gör gärna om detta!
16 April Norrgården och Samvaron
Fullständigt packat när Samvaron höll i underhållningen på Norrgården. 45 minuter blev 75 minuter som innehöll allt. 1 par, 2 par, 3 par började dansa och sen var det ingen hejd. Samvaron var inte lite nöjda!
13 April PRO Skurholmen
Underhållning, dans och en härlig middag stod på programmet. Underhållning mynnade efter etttag ut i dans som aldrig ville ta slut. 3 timmar utan paus gjorde oss ganska trötta men lyckliga. Dom bokade oss på rekommendationer och överlyckliga över det!
19 Mars Samvaron
Kanonfullt och mycket förväntan för här är Let´s Dance poppis, men allt började med en gnällig kärring som kom in när Bernt spelade. Det var Elvy och hon slängde kläderna och rev av "en man i byrån"!
15 Mars Glimten
1 års jubileum för Glimten i Luleå och vi sparade inte på krutet som vanligt. Allt avslutades med tårtkalas.
7 Mars Alvik
Premiär för oss på servicehus i Alvik och vi blev lite fundersamma när vi kom in. Tyst, stillsamt, ingen kontakt men efter 50 minuter ville man inte att vi skulle åka hem förrän vi lovat att komma tillbaka! Då lovar vi att ta i med "hårdhanskarna".
5 Mars Hortlaxgården
Absolut bästa gången som Let´s Dance varit på Hortlaxgården. Mycket personal och boende skapade en jättebra atmosfär. I slutet sjöng en av boende "Tänk dig att ha en man i byrån". Kanonlyckat!
28 Februari Pubafton Munkberga
Blev som många andra pubkvällar. När man ska till att sluta så är det full fart och folk är i högvarv. Vilken stämning! Efter nästan 2 timmar så sa vi att "nu får det nog räcka (så att ni kommer er i säng)".
26-27 Februari Berggårdens dag
Berggårdens dag för boende, anställda och en del anhöriga har firats i ca 30 år. Oxfilé med potatisgratäng och öl, cider eller vin till maten. Även snaps ingick! Kaffe och tårta med konjak eller likör. Underhållning av Let´s Dance och det var ett hedersuppdrag. Två mycket uppskattade och glädjefyllda dagar med drygt 50 personer vid varje tillfälle.
21 Februari Fyren Luleå
Underhållning för daglediga och boende blev en dans iställlet. Över 100 personer kom och efter ett tag var dansen i full gång. En underhållning på 45 minuter blev till en dans på 1.5 timmar.
18/2 och 20/2 SKPF
SKPF hade årsmöte först i Boden den 18:e och sedan i Piteå den 20:e. I Elvys hemstad Boden så blev man mycket positivt överraskade, nästan chockade sa man "vi måste hämta oss efter det här, så vi tar en paus". I Piteå så blev det en del extranummer, så två bra dagar!
11 Februari Gammelstad Motionsdans
Ett härligt gäng håller i motionsdansen i Gammelstad. Inte så stort men en glad och mycket dansant publik. För Let´s Dance blev det nytt publikrekord och man kom från Kalix, Råneå, Töre, Boden och Luleå.
14 Januari Öjagården
Mycket välbesökt spelning på Öjagården. Roligt att boendechefen kom och lyssnade.