Let´s Dance

Här finner du smakprov från vårat utbud att lyssna på.

Allt eftersom kommer vi försöka lägga till fler videos från olika spelningar som vi är ute på. Det går inte att spela in vid alla tillfällen men vi skall göra vårat bästa för att få ett så brett utbud att lyssna och se på som det är möjligt.

Rockin´ Othilia
Bernt har skrivit denna rockiga låt om Elvys barnbarn Othilia. Videon är en samling av bilder från Othilias 3 första år. Hon är rockig tjej som alltid sprider glädje omkring sig och älskar musik och dans. Stort tack till alla som hjälpt till med låten och videon. Stort tack till ALLA som hjälpt till och röstat på Let´s Dance låt Rockin' Othilia som klarade sig maximala 10 veckor på Sverigetoppen. Som bäst blev det en 3:e plats två gånger och en nervös vecka då hon dansade precis kvar på listan med en 9:e plats, under Let´s Dance semester på Kreta.
Kan inte tänka mig - Etta på Sverigetoppen under 2012
Return To SenderLet´s Dance - Tomten Från Måttsund
Let´s Dance första musik video. Låten "Ideal Beach" är skriven av Bernt och bilderna är från Ideal Beach som ligger i Platanias, Chania på Kreta.
Let´s Dance spelar Keep A-Knockin´ Live i Stavaträsk, 2011.
Ett kort medley med klipp från tre låtar när Let´s Dance gjorde sin första spelning på Rotan i Skelleftehamn i september 2010
Två klipp från ett "Lets" medley som egentligen har fyra låtar i sig.
Stavaträsk 2010. Full fart!