Let´s DanceVÄLKOMMEN TILL LET'S DANCE DAGBOK 2010!!

16 December RSMH Julfest
RSMH bjöd in till julfest på EFS och 60 personer måste vara överlägset nytt rekord för RSMH. Anställda och medlemmar hade dukat upp ett julbord som innehöll allt ett julbord kan innehålla. Ett otroligt arbete måste ha legat bakom. Let´s Dance höll i underhållningen efter maten och det blev både allsång och spontan dans. Efter det kom tomtefar och delade ut julklapparna. En mycket uppskattad kväll.
3 December Julfest Hemmingsmark
Julfest på Hifton i Hemmingsmark för PRO Hemmingsmark och Jävre. 75 personer fick ett julbord med kallskuret och varmrätt, underhållning med Let´s Dance, kaffe och lotteri med massor av julklappar. Let´s Dance spelade en timme istället för 30-40 minuter för stämningen var på topp. Dagen till ära hade Bernt gjort nya jullåtar och före det körde vi fartfylld underhållning blandat med lite spex.
- Vilket lyft, sa Hemmingsmarks ordförande när hon tackade oss.
Jodå, vi var mycket nöjda liksom publiken.

6 November 60-års Fest
Tage bjöd till fest med dans på sin 60-årsdag och det blev en lång och fartfylld kväll. Let´s Dance började med en liten show som blev rena kalabaliken för efter lite sång flög bord och stolar all världens väg och dansen var igång i det lilla utrymmet. Tage höll en egen liten show tillsammans med Let´s Dance där han skulle sjunga men han gick snabbt över till dans med Elvy till allas förtjusning. Det finns inget annat att säga än att det var en sjujädrans bra kväll!
Grattis Tage.


30 Oktober Sunderbyn
Avslutningsfest för Sunderbyn på folkhögskolan i Sunderbyn. Cirka 70 stycken av 100 anmälda kom och det blev en riktig bra kväll till slut. Vi tackar för inbjudan till bordet av Björn och hans sällskap. Där fick vi bland annat höra en del om Bernts bror bravader i Lira!!? Till slut blev det också fart på dansgolvet och just fart var det man ville ha. Sedan vill vi tacka våra två gästartister och inte minst för sången: "somliga går med trasiga skor". Sunderby SK, ja det är ett härligt "gäng"!

15 Oktober Öjagården
Från motionsdans till servicehus är inte steget långt. Vi körde ett rykande program på nästan 1 timme med extranummer och allt. Tänk att dom sitter kvar så länge? Roligt att öjagården ringde till ABF och sa hur bra det var och dom äldre uppskattade det! På bilden nedan syns halva gänget.
13 Oktober Motionsdans Tunaskolan
Roligt att återvända till Notas och motionsdans. Vi hade väl önskat någon fler i publiken, men det var i alla fall godkänt för Tunaskolan sväljer ju en del folk och det kändes aldrig som om det var lite. Let´s Dance höll igång som vanligt och vi fick bra respons och fina lovord från publiken och den stannade kvar vilket är bra betyg.
11 September Rotan
Let´s Dance första spelning på Rotan blev en succé! Nytt publikrekord. Drygt 250 personer för första dansen på hösten är nytt rekord och att det var vi som fick göra det var inte väntat från våran sida. Vi är ändå relativt okända, men ryktet om oss är positivt förstår vi och vi gjorde några spelningar i Skellefteå under sommaren med gott betyg. Lite nervöst var det allt, men det släppte direkt när vi kom ut på scen och såg alla dessa människor. Arrangören har bjudit in oss igen och det ser vi naturligtvis fram emot. Ah, vilket dansställe Rotan är och vilket mottagande man får. Inte underligt att många vill spela här, stora som små orkestrar.

26 Augusti PRO
Knappt 60 PRO:are från stan, kanske lite mindre än väntat, träffades på Österbo och hade lite samkväm. Let´s Dance höll en knapp timmes underhållning, fartfyllt och glatt som vanligt och det följdes av mycket gott fika och lite kluriga lekar.
24 Juli Stavaträsk
Stavaträsk och Let´s Dance har ingått i förlovning, ja något annat finns inte att säga. Man bokar oss år efter år och logen blir fullsatt av gammal som ung och alla dansar och många sjunger med. Ja, det är som en förlovningsfest! Kolla in bilderna och så filmade vi för första gången med digitalkameran. Kolla in den äldre mannen som buggade brallorna av samtliga. Många unga tjejer stod i kö men det är väl mest dom som orkar hans tempo. Ibland dansade han med två!?

19 Juli Café Kajutan
Det såg ut som att det samlade ihop sig till regn, men icke sa nicke. Det blev sol och vindstilla och en kanonsommarkväll. Lars-Erik från Bolar var på plats och han sa: "Jädrans vad ni drar mycket folk!" Det inspirerar oss förstås men hela inramningen var fantastisk, så vi öste på som bara den och responsen lät inte vänta på sig. Bilderna talar väl för sig själva och vi är redan klara för spelningar på Café Kajutan nästa sommar!

17 Juli Båtvik
En ganska fin sommarkväll och en dansbana vid vattnet. Lite blåsigt till en början, men det var bäddat för en fin danskväll med kaffe och mackor, korv och en eldstad som brann invid dansbanan. Tyvärr så kom inte den stora publiken, men dom som kom fick nonstop dans för Let´s Dance tog ingen paus utan körde på i tre och en halv timme och folktomt var det ju inte, men arrangören hade hoppats på lite fler.
17 Juli Mörödagen
En kanondag. I och för sig ingen sol, men varmt, inge regn och mycket folk, kanske upp emot 300 personer. Let´s Dance hade publiken tätt intill sig så stämningen blev på topp. Programmet i övrigt innehöll bland annat bilutställning, småstjärnorna och försäljning av olika slag. Vi tackar särskilt för mailet vi fått i våran gästbok på hemsidan. Det värmer gott med uppskattning.

12 Juli Café Kajutan
Kanske det populäraste utflyktsmålet i Skellefteå och man förstår varför! Kanonläge vid älven med egen brygga med servering, utecen, turbåt, museum och ständig loppis. I serveringen är utbudet stort men räkmackorna är i en klass för sig, vi har inte sett något liknande, Elvy orkade inte äta upp sin. Let´s Dance spelade inför storpublik och kvällen var minst sagt varm och det var bara en sån där ljuvlig sommarkväll med sång och musik, dans och öl och en räkmacka!
25/6 Norsträsk
Midsommarafton och logdans, lövruskor, husvagnar, lite mygg och ett långbord rakt igenom campingen med bland annat sill och nubbe, ja, till och med solen lyste. Allt var bäddat för en kanonkväll och visst blev det så. Nytt rekord för husvagnar förresten och campinggäster ända från Norge. Hur hittade dom hit? Det stampades igång rejält när Let´s Dance drog igång med "rock´n´roll is king" och efter pausen så sjöng tjejgruppen nedan Margareta och mot slutet blev Elvy uppjuden av en norrman! Tack för ett mycket gästvänligt och glatt mottagande!

19/6 Brännland
Victorias bröllop och ett ösregn trodde man skulle skrämma bort många och visst var det någon husvagn mindre, men när Let´s Dance spelade upp till dans märkte vi ingen skillnad! I 17 år har man haft denna hemvändardag och för oss var det 6:e gången i rad. Man finner inte ord för den underbara stämning som finns denna dag och Let´s Dance blir behandlade som världsartister, så vi är mycket tacksamma över att vi är bokade nästa år igen.
Servicehus Turné
Let´s Dance gjorde en liten miniturné 27/4-17/5 med i tur och ordning Munkberga, Källbo, Roknäsgården och Öjagården. Programmet var satt till 30-40 minuter men på alla platser spelade vi över en timme. Tala om succé! Personalen trodde inte sina ögon för där satt dom boende och sjöng, klappade takt och till och med dansade! -Inte får ni sluta än, sa man på varje servicehus. Let´s Dance på besök, ja då leker livet igen!
"Elvys barnbarn Othelia stal showen på Källbo Servicehus"


24/4 Vårfest Alvik
Vårfest i Alviksbygdegård oc festfolket var Ersnäs Dansförening. Vi säger bara vilket gäng och vilket dansgäng. Enormt roligt för oss att för 3:e gången få spela för er och danslärare Tord, vilken kille, vilken pondus.
21/4 Norrgården
Alltid lika roligt att komma til Norrgården och spela. Både personal och Boende fick sig en fart och glädjefylld show. Damerna tillsammans med Elvy fick bland annat träffa Svenne Hedlund (Bernt)!
27/3 50-årskalas med 60-tals Tema
Den utmärkte ishockey och fotbollsstjärnan Ronnie Ceder fyllde 50 år och bjöd till fest. Uppvaktningar, allsång, överraskningar och ett jädrans go på dansgolvet! Kolla in nedan och grattis Ronnie från Let´s Dance!26/3 Royal i Rosvik
Fest på Royal med mat och dans. PRO Norrfjärden och Rosvik hade gått ihop och Let´s Dance stod för underhållning och dans. Mycket folk och en fantastisk stämning. Let´s Dance fick spela många extranummer för det var fart på PRO:arna!
20/3 Ridgala på LTU
Den årliga ridgalan för Norrbottens Ridförbund hölls på Restaurang Stuk på Luleå Tekniska Universitet. Drygt 120 personer och konferencier var Ann-Kristin Wallner Hoppe och Let´s Dance stod för underhållningen 4 gånger under kvällen. Kanske lite svårt att spela för en publik som sitter och äter, men full gas var beställt och det gjorde vi med något undantag. En mycket rolig galamiddag som innehöll allt. Priser, tal, överraskningar och musik. Stort tack till styrelsen från oss i Let´s Dance."Honnörsbordet med bland annat Konferencieren Wallner Hoppe samt arrangören Karina" "Hästens skål, vänster fot i stigbygeln sjungandes Gamle Svarten"


18/3 Samvaron
Pensionärer boende i Öjebyn träffas på Öjagården för att göra något trevligt och nu hade man bjudit in Let´s Dance för underhållning. För att göra det riktigt trevligt så bjöd man in Samvaron från Infjärden och då räckte inte Öjagården till så evenemanget flyttades till Gothia i Öjebyn. Stor Succé med drygt 60 personer och långt extranummer för Let´s Dance.
3/3 NIK Motionsdans
Härlig motionsdans i Notviken! Publiken återvände efter en tung vinter med sträng kyla och snö. Ingen orkester har lyckats locka publiken till dans, men det är inte så konstigt i kylan. Nu kom publiken tillbaka, en blandning av bra väder och Let´s Dance! Mycket roligt att spela var det och Ragge tog väl hand om oss. Vi ses igen i Oktober och nu tror vi att våren kommer fylla lokalen igen!
8/2 Gotis
PRO Öjebyn hade kvartalsmöte och ville ha något glatt och fartigt och lotten föll på Let´s Dance. Först åt vi palt tillsammans och sedan spelade Let´s Dance i nästan en timme, alltså 30 minuters övertid! Allting filmades av Fredrik och en del kommer att kunna ses på Youtube.
22/1 3x70-årsfest
Att 3 stycken fyller 70 år och har en fest tillsammans är ganska unikt. Det var ett tajt kompisgäng som ofta umgås och har roligt ihop, så varför inte då en fest för 70-åringarna. Ett mycket glatt och trevligt gång som dansade långt över midnatt.